↑ Terug naar Partner-Up

Esma Abouzahra

foto esma abouzahraEsma werkt inmiddels vijftien jaar als trainingsacteur en anderhalf jaar als trainer in verschillende bedrijven en instellingen.

Als trainingsacteur is Esma ondersteunend in het leerproces van de cursist. Zij zet een rol neer, zo realistisch mogelijk waarbij de cursist een platform geboden wordt om inzicht te verschaffen in het effect van zijn of haar gedrag. Deels door het gewoonweg te laten ervaren en deels door het geven van feedback. Het geven van feedback is voor Esma essentieel en doet zij dit eerlijk, concreet, confronterend maar altijd liefdevol, in verbinding en mensgericht. Ook staan bij Esma veiligheid, humor en succeservaringen hoog in het vaandel.

Dit allemaal binnen verschillende werkvormen zoals regiemodel, carrousel, simulaties en games.

De trainingen waar Esma veel ervaring mee heeft zijn beoordelings- en functioneringsgesprekken, pop-gesprekken, omgaan met weerstand, emotie en agressie, intercultureel werken, omgaan met ongewenste omgangsvormen, omgaan met mensen met psychische stoornissen, opvang en nazorg, situationeel leidinggeven, empowerment en assertiviteit, slechtnieuwsgesprekken, mediation, coaching, verzuimreductie, persoonlijke ontwikkeling, verkoopvaardigheden, klachtafhandeling, gijzeling, feedback, etc.

Een greep uit bedrijven en instellingen waar Esma bekend mee is:

Politie, Politieacademie, Justitie, SPV, Bureau Jeugdzorg, Raad voor de kinderbescherming, Instituut voor Psychotrauma, ING, ABN- AMRO, Ministerie van buitenlandse zaken, KPMG, Pfizer, PWC, GVB, Connexion, ROC, Belastingdienst,  KLM, Transavia, AMC, UWV, DSM, Bureau vertrouwensartsen, onderwijs en kinderopvang, IBM, Corus,

Andere werkzaamheden naast het trainingsacteren zijn:

Het ontwikkelen geven van interculturele trainingen, acteren voor E-learning, voorlichtings- en instructiefilms, inspreken van commercials en nasynchronisatie van film,  presentatie van festivals en bijeenkomsten, televisie en theater.