↑ Terug naar Partner-Up

Joris Naber

Een prestatiecoach in topvorm

foto joris naberJoris NABER is orthopedagoog in de sport en SPORTPSYCHOLOOG VSPN®. Joris kijkt met een sportieve blik de wereld in. Hij is maatschappelijk betrokken en vaart ‘blind’ op het verbinden van mensen. Hij is oprecht, geïnteresseerd en sportief in zowel woord als daad. Hij is al 8 jaar werkzaam in de (top)sport en het bedrijfsleven. Momenteel werkt hij als stagedocent van de Universiteit Utrecht in het forensische veld. Verder werkt hij veel als freelancer voor de KNVB als procesbegeleider en voor Pro-Task als mentale trainer bij de Politie academy.

Niets liever doen dan waar je goed in bent, dat is beginnersgeest!

Volgens Joris staat FUN = Plezier voorop en vormt de basis voor optimaal presteren! “Hersenen die plezier hebben, leren sneller, beter en meer.” Met MENTAL training/coaching brengt hij een persoon/team/organisatie in beweging richting hun doelen.

Zijn training/coaching is eerst gericht op de beginnersgeest van de persoon/team/organisatie. Beginnersgeest is te herkennen aan spel-/werkplezier en flexibiliteit! In beginnersgeest vormen talent, motivatie en discipline nog hun oorspronkelijke eenheid.

Resultaat  boeken door focus op prestaties en proces

Joris werkt aan de hand van het optimaal prestatie model uit de sport- en prestatiepsychologie. Het uitgangspunt voor het bereiken van topvorm wordt gevormd door de grondhouding of motiverende houding die een combinatie is van geloof of overtuiging, toewijding of betrokkenheid en gerichte verbinding ten aanzien van de sport/werkactiviteiten.

Sporters noemen de ideale prestatie toestand ook wel “flow” als gevoel van geluk. Joris gaat graag samen met mensen op zoek naar dat geluk. Gelukkig is geluk overal!  Mensen benaderen hem om zijn samenspel en doelgerichtheid. Hij brengt graag beweging in vastgelopen patronen en bevordert gezond prestatiegedrag. Met zijn enthousiasme en sportieve passie als breekijzer en bindmiddel regisseert Joris de relaties tussen verschillende partijen en personen op zoek naar hun geluk.